Rabo Slotconcert Sneekweek 2016

14 augustus 2016
Rabo Slotconcert Sneekweek 2016
 
Ook in 2016 stond DeBasic XL geprogrammeerd op het Rabo slotconcert van de Sneekweek. Een prachtig evenement in Sneek en een zeer waardige afsluiter van de Sneekweek. De grootste uitdaging voor het orkest is om een aantal keer bij elkaar te komen in de zomervakantie om te repeteren. Waarbij natuurlijk ook de zangers en zangeressen aanwezig kunnen zijn gelukkig weet Theo Brouwer het iedere keer toch weer voor elkaar te krijgen gewoon naast de dinsdagen een aantal zondagen inplannen zodat iedereen zijn partij mee kan oefenen en spelen.
 
Wat is dat altijd heerlijk om te doen om met een groot orkest inclusief strijkers te repeteren aan nieuw repertoire. Iedere repetitie is een feestje en helemaal als je weet dat je mag optreden voor je thuis publiek uit Sneek.
 
Dat het weer ook een belangrijke factor is om het evenement te doen slagen is duidelijk en ja hoor het was weer fantastisch weer, de boten lagen weer perfect afgemeerd, het publiek stond in volle getale langs de kant en ook was de organisatie er in geslaagd om een hoek in te richten voor ouderen die gehaald en gebracht werden zodat ook zij konden genieten van het concert.
 
Met deze omstandigheden kan het niet anders dan dat wij als muzikanten in een flow raken om een top concert te geven en dat gebeurde ook. Er werd een non stop programma gebracht van 2 uren en de energie spatte er van af. Kortom wij hebben genoten van dit fantastische evenement van en door Snekers! Op naar de editie van het Rabo Slotconcert Sneekweek 2017 zien we jullie dan?
 
FZ

Deagenda

24 augustus 2020

Helaas staan er voorlopig geen optredens gepland.

naar agenda overzicht