DeBasic toekomstproof

29 april 2015

Gisteravond 28 april 2015 geen muzikaal avondje voor DeBasic maar een zogenaamde bandmeeting. Met z’n allen zijn wij om tafel gegaan om plannen voor de komende jaren door te spreken en daarnaast lekker te brainstormen over alles wat er op ons af gaat komen.

Deze avond was niet georganiseerd in onze vertrouwde oefenlocatie op het Bogerman want de initiatiefnemers hadden  De Walrus geregeld en zodoende waren  we dus collectief aan het buiten spelen.  Even een andere omgeving alwaar we een perfect plekje hadden, inclusief alle benodigde voorzieningen. Ik zeg top geregeld zoals het altijd geregeld is bij DeBasic!

Dat Tsjalling meer talenten heeft dan alleen trompetspelen was wel duidelijk en gister bleek dit maar weer eens. Hij fungeerde zeg maar als “presentator annex discussieleider” en heeft de hele avond perfect  aan elkaar gepraat. Genoeg ideeën binnen de club en er staan weer mooie dingen op het programma. Leuk en leerzaam om met elkaar in deze setting samen ideeën uit te wisselen en toekomst plannen te smeden.

Na het formele deel zijn wij met z’n allen naar de bar gegaan en daar is uiteraard nog verder gesproken over van alles en nog wat onder het genot van. Een prima avond en iets dat we zeker vaker gaan doen. Leuk om de koppen bij elkaar te steken, na te denken over de toekomst, plannen te smeden etc. etc. Hiermee is volgens mij de DeBasic weer toekomstproof!

FZ

Deagenda

24 augustus 2020

Helaas staan er voorlopig geen optredens gepland.

naar agenda overzicht