DeBasic plays Christmas

13 januari 2016
Inmiddels zijn we in 2016 beland maar laten we nog even kort terugblikken naar december. Want we hebben 2 optredens achter de rug. Beide met een Kerstelijk tintje en in Leeuwarden. Het eerste optreden was op hoogte in het WTC en het tweede in het prachtige Stadhouderlijkhof. Twee prachtige locaties helemaal ingericht in Kerstsferen.
 
2015 was voor DeBasic het eerste jaar dat wij ons hebben gewaagd aan Kerstrepertoire en dat is erg goed bevallen. Afgewisseld met pop en jazz stukken zorgde voor een mooi programma. Als vocake solisten hadden we dit keer de beschikking over Rodney Elzer, Janne Marije Oosterhaven en Maaike Kampen en Janneke Brakels. Ze zongen letterlijk de sterren van de hemel.
 
Wij willen de opdrachtgevers bedanken dat wij hun feest muzikaal mochten begeleiden we hebben het graag gedaan en mocht u voor komend jaar denken dat lijkt ons ook wat. We hebben inmiddels een zeer uitgebreid Kerstrepertoire van meer dan 20 titels met en zonder zang. Daarnaast leveren natuurlijk maatwerk daar waar mogelijk. Kortom neem gerust contact op.
 
FZ

Deagenda

24 augustus 2020

Helaas staan er voorlopig geen optredens gepland.

naar agenda overzicht