DeBasic een korte u pdate november 2015

25 november 2015
Na het enerverende slotconcert van de Sneekweek hebben de leden van DeBasic genoten van een welverdiende en heerlijke vakantie. De lessen zijn begin oktober weer begonnen en er is en wordt druk gewerkt aan een tweetal besloten concerten in december. Het ene concert is in Sneek en het andere in Leeuwarden.
 
We hebben weer veel nieuw repertoire op het programma en dit jaar voor het eerst ook kerstrepertoire. Erg leuk om te doen zowel vocal als instrumentaal hebben we inmiddels een 15 –tal stukken tot ons beschikking dus genoeg voor een leuk concert. Mocht u denken dat lijkt mij wel wat een prachtig orkest die ons kerst evenement komt versterken neem dan gerust contact op. Uiteraard kan dit ook alvast voor de komende jaren en dan wordt samen gekeken naar de wensen en mogelijkheden.
 
Op het personele vlak zijn er ook wat ontwikkelingen en dit is binnen de trombone sectie. Onze Paul gaat namelijk voor zijn bedrijf een 7-tal maanden werken in het buitenland en zal dus tijdelijk uit de running zijn. Wij wensen Paul veel succes met deze uitdaging en verwelkomen hem zeker weer na deze periode. Gelukkig hebben we inmiddels twee nieuwe krachten aangetrokken in de personen van Robert Kamminga en Jorrit Looijenga zodat we over een complete sectie beschikken. Welkom mannen en veel plezier en succes bij DeBasic.
 
Na het december feest gaan wij ons opmaken voor het Vangrail avontuur wat op 5 februari 2016 zal plaatsvinden in de Harmonie te Leeuwarden. Zet dit dus in de agenda het belooft een mooi feest te worden we begroeten jullie graag.
 
FZ

Deagenda

24 augustus 2020

Helaas staan er voorlopig geen optredens gepland.

naar agenda overzicht