DeBasic XL met Antje & Romy Monteiro 21 maart 2015

24 maart 2015
Het is 21 maart 2015 we zijn in theater Sneek en maken ons op voor een concert voor de Lionsclub Sneek. De opbrengst van de kaartverkoop en loterij die georganiseerd werd deze avond komen geheel ten gunste van “Stichting Leergeld”.
 
Wij als de Basic XL hadden het genoegen om de bezoekers te trakteren op een muzikaal feest en hebben hiervoor alles uit de kast getrokken.

Want naast DeBasic XL stonden de Frisse Friese Meiden op het podium en als hoofd act natuurlijk Antje & Romy Monteiro. Antje bekend van vooral  TV en musicals is een doorgewinterde artieste en nu stond ze samen met haar dochter op het podium die sinds een kleine 3 jaar actief is met zang. Wat een mooie combinatie en wat een stemmen hebben al deze dames.

Antje gaf aan dat het heel bijzonder en een primeur was om samen met haar dochter, voor het eerst in een groot theater te staan met zo’n groot orkest. En het dak ging eraf met nummers als “I will always love you”, “Mijn Pakkie An”, “Bed of Roses”, “House for Sale” etc. etc. Het vele voorbereiden heeft zijn vruchten afgeworpen we hebben veel , heel veel positieve reacties mogen ontvangen. En daar doe je het uiteindelijk voor.  

Ditmaal hadden we een aantal gastspelers en ook hen wil ik bedanken voor de fijne noten achtereenvolgens waren dit Peter Vulperhorst (percussie), Nanko Brattinga (bas trombone) en Nathaniel van Veenen (gitaar). Het was wederom een prachtig concert die in de herinnering zal blijven. En voor de mensen die er niet bij konden zijn er staan een aantal filmpjes op de facebook pagina.

Voor nu gaan wij ons voorbereiden op toekomstige concerten check regelmatig de agenda want we zien u graag verschijnen.

FZ

Deagenda

24 augustus 2020

Helaas staan er voorlopig geen optredens gepland.

naar agenda overzicht