Lemsteraken zeilevenement Hylper Hurdsilerij 17-9-2016

17 september 2016
Lemsteraken zeilevenement Hylper Hurdsilerij
 
Zaterdag 17 september mochten wij het evenement de “Hylper Hurdsilerij” muzikaal opluisteren. Dit evenement is een combinatie van wedstrijdzeilen en een weergaloos aangekleed evenement. Er worden een 5 tal races gezeild en daarnaast wordt er lekker gegeten en gefeest. Tijdens het eten mocht DeBasic zorgen voor de muzikale bijdrage tezamen met de geweldige zanger Jan Tekstra.
 
Op de havenkade van Hindelopen was een ware “Lemsteraken White House” opgebouwd waar het diner en feest plaatsvond. Neem daarbij heel veel Lemsteraken die aangemeerd waren en je hebt een prachtig geheel. De dresscode voor de deelnemers was wit wat natuurlijk perfect bij een “White house” past.
 
Als gastspreker was Joop Braakhekke aanwezig die de aanwezige mensen meenam door het driegangen menu, waarna wij aansluitend begonnen te spelen. Het publiek smulde en niet alleen van het eten, want na de eerste 2 gangen stonden de eerste gasten al op de stoelen en tafels lekker mee te feesten op de muziek. Het dak ging er af zullen we maar zeggen.
 
Jan Tekstra nam als gangmaker het publiek mee in zeer toepasselijke liedjes zoals bijvoorbeeld “Water”, “Beyond the Sea” etc. etc. Wij hebben heerlijk gespeeld op een prachtige locatie met een fantastische publiek. Dank aan de organisatie dat wij hierbij aanwezig mochten zijn.
 
FZ

Deagenda

24 augustus 2020

Helaas staan er voorlopig geen optredens gepland.

naar agenda overzicht