Kleine vooruitblik 2017

03 november 2016
DeBasic bestaat in 2017 maar liefst 25 jaar en dan gaan we uitpakken door het organiseren van diverse evenementen. Momenteel zijn we bezig met diverse voorbereidingen en de ideeën zijn zeer gaaf. Uiteraard moeten we gaan bekijken wat haalbaar is maar dat het een feestelijk jaar wordt staat wel vast!
 
Naast natuurlijk diverse jubileumactiviteiten die op de rol staan, verzorgen we natuurlijk ook diverse andere optredens één daarvan is al vrij aan het begin van het jaar want wij hebben het verzoek gekregen om tijdens het examen van een tweetal jonge muzikanten als begeleidingsband te fungeren.
 
Prachtig om met jong talent te mogen werken die zelf met het idee komen om met DeBasic het eindexamen af te leggen. Dit terwijl beide heren normaliter veelal rock spelen een mooie uitdaging voor beide partijen.
 
Meerder info volgt z.s.m. Daarnaast lopen er nog diverse aanvragen voor 2017 waardoor de kans groot is dat we u weer ergens mogen begroeten in 2017. Wij kijken er in ieder geval naar uit.
 
Momenteel werken wij nog toe naar een groots feest op 2 december aanstaande in Winschoten waarbij we diverse sets spelen van in totaal 40+ nummers super uitdagend en gaaf. Mocht u vragen hebben een evenement welke u muzikaal omlijst wil hebben informeer dan gerust geheel vrijblijvend wij zorgen voor maatwerk!!
 
FZ

Deagenda

24 augustus 2020

Helaas staan er voorlopig geen optredens gepland.

naar agenda overzicht