Eindexamen Jurian en Jan oftewel de 2 J’s Back to Basic

23 februari 2017

Na een aantal repetities met de jonge muzikanten Jurian en Jan was het eindelijk show time in de 2 gemeenten te Irnsum. Het was een gave avond en beide heren hebben goed laten horen wat ze in hun mars hebben.

Beide heren waren verantwoordelijk voor de gehele organisatie van hun eindexamen en dit bestond niet alleen uit het geven van het concert. Als eerste moest bedacht worden wat ze wilden gaan doen en wat hierbij komt kijken om dit voor elkaar te krijgen. Nadat DeBasic benaderd was en graag wilde meewerken moesten de heren op zoek naar een geschikte locatie, zorg dragen voor licht en geluid, gasten uitnodigen, PR etc. etc.

Bij aankomst was het tijd voor een soundcheck en aansluitend konden wij ons in alle rust omkleden onder het genot van een bakje koffie of frisje. Om 21:00 uur was het showtime en de gasten waren inmiddels binnen. Het werd een mooi feest waarbij er volop gedanst werd. Speciaal woord van dank zijn wij schuldig aan de fantastische vocale invulling deze avond door Janneke Brakels en Lotte Broersma!

Maar ook zeker een zeer groot complimenten aan de beide J’s ga er maar aan staan voor het eerst de basis van een pop- en jazzorkest verzorgen, dat is iets heel anders dan het spelen in een popband. De docenten die aanwezig zijn mogen trots zijn op hun protegees en wat er is neergezet. Wij hebben er in ieder geval van genoten!

FZ

Deagenda

24 augustus 2020

Helaas staan er voorlopig geen optredens gepland.

naar agenda overzicht