Rabo Sneekweek Slotconcert 2019

12 augustus 2019

Dit jaar voor de vijfde maal op rij mochten wij het Rabo Sneekweek Slotconcert verzorgen. Wat was het weer een feest om zo de Sneekweek af te mogen sluiten.

Het is altijd een hele klus om alles op z’n plek te laten vallen en dat begint als een jaar van te voren. Zo zijn wij vandaag (the day after) alweer aan de slag gegaan om nieuw repertoire voor volgend jaar samen te stellen en het eerste nummer is alweer geregeld. Dit moet ook wel wil je ieder jaar het publiek een mooi programma voorschotelen. Daarnaast moet je ook vroegtijdig aan de slag met de gastmuzikanten en alle XL muzikanten. Want het feest valt ieder jaar in de vakantie dus niet iedereen is beschikbaar. En ook bij DeBasic geldt als je denkt dat alles rond is, dan loop je altijd tegen onverwachte zaken aan. Maar dat mag de pret niet drukken, gewoon denken in oplossingen om het toch voor elkaar te krijgen.

Onze 2019 gasten Jelle B, Janneke Brakels, Maaike Kampen en de mensen van het COA Sneek hebben samen met ons een prachtig concert gegeven. Wat een energie en passie stralen deze mensen uit, trots zijn wij dan ook op deze samenwerkingen. En wie weet in de toekomst……. Wij hadden natuurlijk fantastisch weer en de Looxmagracht blijft een prachtige entourage een Rabo Sneekweek Slotconcert voor in de boeken.

Grote dank zijn wij verschuldigd aan het organiserend comité en in het bijzonder Ale Bok en Jan Eringa, de Lions Sneek, de techniek, spreekstalmeester Jan Tekstra en bovenal natuurlijk alle mensen die ons concert hebben bezocht en hebben genoten van de muziek, hebben gedanst, meegezongen en uitbundig met vlaggen hebben gezwaaid het zag er vanaf het podium fenomenaal uit. Daar doen wij het voor twee uren knallen voor een topfeest.

Wij zeggen tot volgend jaar wij gaan er weer voor!!!

FZ

Deagenda

12 december 2021

CANCELLED DEBASIC XL and Tommie Christiaan 'A Jazzy Christmas Afternoon'.

naar agenda overzicht