Eindejaarsfeest SS Rotterdam

15 december 2019
Zondagmiddag 15 december hadden wij het genoegen een optreden te verzorgen op een heel bijzondere locatie. Namelijk het cruiseschip de SS Rotterdam ten behoeve van het eindejaarsfeest van de vrijwilligers die zich inzetten voor dit inmiddels 60 jaar oude monumentale schip. 
 
Bijzonder om op het podium van dit schip te mogen staan waar onder andere ook Aretha Franklin, de Jackson Five, Frank Sinatra en vele andere grote muzikanten der aarde hun kunsten mochten vertonen.  
 
Als gasten op zang hadden wij dit keer mee: Anne Visser, Janneke Brakels en Jelle Broersma die werkelijk waar de sterren van de hemel zongen. Het programma deze middag was deels Kerst geörienteerd maar ook andere toepasselijke nummers passeerden de revue waaronder 'A natural woman', 'The Love boat theme' en nog vele andere bekende hits. 

Dank gaat zeker ook uit naar onze vaste geluidsman Hans Wijnbergen die met al zijn apparatuur door de smalle gangen van het schip zijn weg moest vinden. Uiteindelijk is het allemaal gelukt, top gedaan Hans het is altijd fijn om met jou te mogen werken.
 
Al met al een prachtige middag en avond in een mooie stad en op één van de meest bijzondere locaties waar wij hebben mogen spelen. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en wie weet staan wij in de nabije toekomst nogmaals op dit prachtige podium.
 
FZ 
 
 
 
 
 
 
 

Deagenda

12 december 2021

CANCELLED DEBASIC XL and Tommie Christiaan 'A Jazzy Christmas Afternoon'.

naar agenda overzicht