Basic X-mass concert

22 december 2018
Wat was het een feest na maanden van voorbereiding was het eindelijk 22 december. Voor de zomervakantie van 2018 stonden de eerste Kerststukken al op de standaard een bijzondere ervaring in deze tijd van het jaar. Maar wat leuk om te doen. Samen met The White Gospel Sensation mochten wij dit uitzonderlijke optreden verzorgen. 
 
Dit concert was anders dan anders en ook over de aankleding is daarom nagedacht. Dank zijn wij verschuldigd aan Manfred Oppenhuizen van Kwekerij Wouters uit Ens en onze etaleur Arthur die beide een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de looks in theater Sneek. 
 
Ook qua muziek was het een mooie zoektocht naar leuke en verrassende arrangementen. En dan ga je soms de hele wereld over daarom dank aan Mr. Stefan Walcott van Barbados voor één van de bijzondere arrangementen. 
 
Een avondvullend programma geheel in het teken van Kerst. Van DeBasic XL tot alleen gospelgeluiden welke vervolgens overging in DeBasic-XS bezetting het kon niet op. Een prachtig concert wat ons betreft waarbij een ieder bij de nazit ook nog eens kon genieten van DeBasic Combo. Wat ons betreft een super geslaagd feest dank aan een ieder die erbij aanwezig was. 
 
Tot slot dank aan Anton Romberg voor de prachtige foto's die jij iedere keer weer weet te maken.  
 
FZ 
 
 

Deagenda

12 december 2021

CANCELLED DEBASIC XL and Tommie Christiaan 'A Jazzy Christmas Afternoon'.

naar agenda overzicht