Edsilia Rombley

Edsilia Rombley zag het levenslicht in 1978 in Amsterdam. Haar zang carierré begon al in 1995 min of meer als een grap. Een jaar later was het volkomen ernst want ze won in 1996 de Soundmixs how. In 2006 trouwde ze met het muzikale talent de producer Tjeerd Oosterhuis. Het paar schonk in 2010 het leven aan dochtertje Imaani.

 
De zangeres Rombley zit nu ongeveer 15 jaar in het vak en met haar geweldige warme stem zingt ze even gemakkelijk in het Nederlands als in het Engels.
Zij voelt zich net zo gemakkelijk thuis in theaters als op jazz-podia en heeft opgetreden van het North Sea tot in het voorprogramma van Lionel Richie.

DeBasic maakte kennis met Edsilia Rombley in oktober in 1999 op een ondernemersfeest van de Mitex, een overkoepelend orgaan van 17000 winkels! Edsilia zong daar o.a. Het nummer "Hemel en Aarde".
 
De zaal ging uit zijn dak toen wij het nummer Dromen Zijn Bedrog speelden. De directeur van de Mitex werd op slag enthousiast, gooide zijn stropdas in een hoek greep een microfoon en zong boven alles uit. Het publiek vond het prachtig vooral omdat de directeur op zijn zachts gezegd niet al te zuiver zong.
 
DeBasic was hierdoor weer een ervaring rijker en kan wederom een topper aan de lijst van solisten toevoegen waarmee is en zal worden opgetreden.
 
J.P.E

Deagenda

09 september 2023

Optie

naar agenda overzicht