Big Black en Beautiful

Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David zijn de dames van Big Black & Beautiful. Zij brengen een soul programma dat ongeëvenaard is, herinneringen aan The Supremes, The Three Degrees en de Pointer Sisters komen boven bij een bezoek aan een optreden van deze dames. Maar ook de link naar Destiny's Child en Salt 'n Peppa wordt inmiddels gemaakt.
 
Big Black & Beautiful staat voor soul, dans en swingen neem daarbij de prachtige outfits van de dames en gegarandeerd dat het publiek los gaat. Zo ook de keren dat DeBasic met hen heeft opgetreden.
 
De eerste keer was in november 2006 toen met DeBasic XXL oftewel tezamen met het Fries Jeugdorkest. Vele toppers werden gespeeld waaronder Dirty Ol'man, Happiness, Fire, Jump, We are family, Be my baby, Reflections, History en ga zo maar door. Wat een feest het publiek ging wild en stonden te dansen voor en op de stoelen van de Harmonie te Leeuwarden.
 
De samenwerking was zo'n succes dat het jaar erop (2007) wederom de samenwerking werd opgezocht. Ditmaal in het kader van de vermaarde kleedgala's van Jan Eringa. En wederom werd het een daverend succes 3 maal het programma brengen voor 3 maal een volle zaal, wat wil je nog meer als orkest. 
 
Bovendien kreeg het publiek ook nog Jan Tekstra en het Marco Borsato Project voorgeschoteld. Kortom voor ieder wat wils en wederom voor DeBasic een uniek project.
 
Door bovenstaande sucessen is het het verzoek bij DEBASIC gekomen van een lokaal Sneker bedrijf om te komen spelen op een besloten feest met BBB. Dit optreden van de DEBASIC XXL met BBB was in april 2013 in het nieuwe theater van Sneek.
 
Wederom een super optreden, de dames zijn misschien wat ouder maar het optreden was vol energie en passie. Genoeg reden om uit te kijken naar een volgend optreden met de dames.....
 
FZ

Deagenda

09 september 2023

Optie

naar agenda overzicht