Antje & Romy Monteiro

Antje Monteiro
Geboren 12 april 1969 in Utrecht is al op jonge leeftijd actief met zingen en dansen. Zo zong ze  bij het programma “Stuif es in” en maakte ze onderdeel uit van het s howballet van Penny de Jager. Antje is het meest bekend van musicals en de eerste waar ze deel van uitmaakte was “Jeans”.  In de musical Aïda speelde Antje de hoofdrol .
 

Naast het zang en dans werd Antje presentatrice van het programma  “Het gevoel van….”. Momenteel is Antje druk met zowel TV- als theaterwerkzaamheden en wordt ze veelvuldig gevraagd voor optredens en het presenteren van evenementen. Naast dit werk is Antje ambassadeur van Kika en Simavi.

Romy Monteiro
De dochter van Antje is 21 jaar en woont in Utrecht ze ontdekte pas twee jaar geleden dat ze kon zingen. Ze had eigenlijk nooit een zangcarrière nagestreefd en was druk bezig met de opleiding Marketing en Communicatie. Tot haar beste vriendin smeekte om te gaan zingen op haar verjaardag.  De reacties waren lovend en Romy had de smaak te pakken. Haar deelname aan The Voice 2014 was een logisch gevolg en  heeft haar zangcarrière een enorme boost gegeven. Momenteel is ze druk bezig dit een vervolg te geven onder andere door het uitbrengen van een single.

En een optreden met DeBasic XL met de beide dames kon dan ook niet uitblijven. Op 21 maart 2015 stonden we in theater Sneek ten behoeve van het goede doel “Stichting leergeld”. De Lionsclub was de opdrachtgever en wat een feest is het geworden.  Antje gaf aan dat het heel bijzonder en een primeur was om samen met haar dochter, voor het eerst in een groot theater te staan met zo’n groot orkest. Het dak ging eraf met nummers als “I will always love you”, “Mijn Pakkie An”, “Bed of Roses” etc. etc.

Wederom een prachtig concert met twee geweldige artiesten en wie weet wat dit voor de toekomst nog gaat brengen.

FZ

Deagenda

09 september 2023

Optie

naar agenda overzicht