agenda

21 november 2021 - Jubileum feest 35 jaar
Op deze dag mogen wij een bijdrage leveren aan een 35 jarig jubileum feest. Het belooft een mooi evenement te worden en super dat wij een bijdrage mogen leveren. 


12 december 2021 - DEBASIC XL and Tommie Christiaan 'A Jazzy Christmas Afternoon'.
Na een jaar zonder optredens en weinig repetities zijn wij voor de zomervakantie gestart met de eerste repetities en het maken van plannen. 
 
En het eerst volgende optreden is hierdoor een feit namelijk 12 december 2021 15:30 uur in theater Sneek. Met als titel:
 
DEBASIC XL and Tommie Christiaan 'A Jazzy Christmas Afternoon'.  
 
U zult begrijpen dat er al diverse Kerst klanken klinken tijdens de repetities. En dit is erg gaaf om om te doen. Maar ook andere pop- en jazzstandaards zullen de revue passeren.
 
DeBasic speelt wederom in een XL-bezetting met onder andere een volledige strijkersgroep en natuurlijk onze "eigen zangeressen". Daarnaast hebben wij als gast Tommie Christaan bekend van de Beste Zanger,  The Passion, Dancing on Ice en natuurlijk zijn optredens in diverse musicals zoals Zorro, Grease, Hair et cetera. 
 
Wij hopen u wederom te mogen begroeten en verwijzen  u graag door via onderstaande link om alvast kaarten te reserveren:
 
https://theatersneek.nl/voorstelling/a-jazzy-christmas-afternoon/
 
Graag tot ziens op zondag 12 december 2021 aanstaande 

 
 


Archief

Leden login

Gebruikersnaam
Wachtwoord
inloggen